Over Ons

Welkom bij het Onderhuis! Onze gezellige en familiegerichte bloemen- en plantenspeciaalzaak, gevestigd onder het woonhuis aan de Gorinchemsestraat 74 in Meerkerk.

Sinds 1 juli 1993 brengen wij kleur en leven in de huizen en tuinen van onze klanten, nadat we het toenmalige Depot voor Tuinzaden en Potgrond overnamen en ons assortiment uitbreidden met prachtige bloemen en planten.

Onze passie voor bloemen en planten bleef niet onopgemerkt. In 1998 besloten Janny en Mary om de winkel aanzienlijk uit te breiden. De oorspronkelijke winkel veranderde in een bloembinderij en we sloten ons aan bij Euroflorist, waardoor we bloemen wereldwijd kunnen verzenden en geluk kunnen delen met mensen overal ter wereld.

Janny en Mary het onderhuis

Wat begon als een eenmanszaak, groeide in 2001 uit tot een vennootschap onder firma (VOF). Dochter Elise, na haar opleiding in Houten, versterkte het team en trad in 2004 toe tot de VOF. Sinds 1999 kunt u bij ons ook terecht voor vuurwerk, en we zijn een vertrouwd gezicht op diverse markten in de regio.

Ons bedrijf bleef groeien en in 2007 sloten verschillende supermarkten en tankstations zich aan bij ons netwerk. In hetzelfde jaar verwelkomden we schoonzoon Pieter in ons team, waarmee we de familiebanden verder versterkten.

Bij het Onderhuis staan we voor persoonlijke service en hoge kwaliteit. Kom langs en ervaar de warme sfeer van onze winkel, waar familie en passie samenkomen zodat u met een prachtig boeket of plant tevreden onze winkel verlaat!

Scroll naar boven