Planten

het onderhuis kamerplanten

Kamerplanten

Bij Bloemisterij ’t Onderhuis vindt u een uitgebreid assortiment kamerplanten, van klein tot groot en van bloeiend tot groen. Mocht u niet vinden wat u zoekt, dan doen wij ons uiterste best om de gewenste plant via de veiling alsnog voor u te regelen.

Buitenplanten

Het hele jaar door bieden wij ook een diverse selectie buitenplanten aan. Dit begint in januari met violen en enkele vaste planten, en loopt door tot ongeveer half april. Vanaf dan start het seizoen voor perkplanten en hebben we een overvloed aan perk- en eenjarige planten. 

Gedurende deze periode blijven we natuurlijk ook vaste planten en op bestelling fruitplanten verkopen.

De perkplantentijd duurt doorgaans tot begin juli, waarna vanaf half augustus volop chrysantenbollen, heide en andere planten beschikbaar zijn. Meestal verkopen we vanaf eind september weer violen, en rond november komen er plantjes zoals Gaultheria’s, Winterheide en Skimmia bij, naast diverse groene vaste planten. In december is ons assortiment compleet met een prachtige selectie kerstbomen.

Arrangement planten decoratie

Plantenarrangementen

Wij hebben altijd een ruime keuze aan plantenarrangementen voor zowel binnen als buiten. Om cadeau te doen of voor uzelf. In combinatie met een mooi theelicht of houten plank is het plantenarrangement compleet!

U kunt ook zelf uw favoriete planten kiezen, en wij maken er met plezier een prachtig arrangement van. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen bloempotten of schalen door ons te laten oppotten.

Kom langs en ontdek ons veelzijdige assortiment aan planten en arrangementen!

Scroll naar boven